Fleet Consult, duurzaam mobiel!

Outsourcing van inkooptrajecten

Fleet Consult adviseert overheden bij aanbestedingstrajecten en bedrijven met inkooptrajecten. Deze trajecten kunnen zowel op nationaal als op Europees niveau plaatsvinden.
Er komt bij een aanbestedingstraject heel wat kijken en daarbij is een goed onderzoek naar de behoeften en de eisen ten aanzien van uw mobiliteit van essentieel belang. Vervolgens moet de briefing voor aanbesteders duidelijk en slechts voor ťťn uitleg vatbaar zijn. Hierdoor bent u verzekerd van vergelijkbare offertes en kunt u een verantwoorde keuze maken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Fleet Consult is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en draagt het gebruik van duurzame producten een warm hart toe.

Overheden
Fleet Consult adviseert overheden met het opstellen en uitvoeren van Europese aanbestedingstrajecten op het gebied van voertuigen. Dit kan zowel op deelgebieden zijn (inventarisatie/briefing /vergelijken offertes/beslissingstraject/invulling van afspraken) als in het gehele traject. Door de ruime ervaring in aanbestedingen kunt u van Fleet Consult een professionele en onafhankelijke aanpak verwachten.

Bedrijven
Het is een andere kunst om scherp in te kopen en toch de kwaliteit te hebben die bij uw bedrijf past. Fleet Consult inventariseert uw mobiliteitsbehoefte en adviseert bij de briefing voor en beoordeling van offertes. Dankzij jarenlange ervaring in de automotive branche kunt u rekenen op een professioneel en deskundig advies.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op en hoor wat wij voor u kunnen betekenen!


De referenties van fleet consult

  • Davinci Groep
  • Vastbouw Groep
  • Habe Afbouw
  • VVCR Europe
  • Agentschap NL
  • Beton Cire